torsdag 26 maj 2011

Nu e jag klar,,

Nu är jag äntligen klar med den rosa fordondressen, men som vanligt blir jag inte klok på halsringningen!!
Tycker jag har testat alla möjliga sätt för att få det bra, men icke! Tar gärna emot tips, bilder på hur man gör en snygg halsringning :) 
 

1 kommentar:

  1. Hej frida, Tyvarr kan jag inte ge nagra bra tips ang halsrigningen men jag kan ge dig ett litet hum om hur jag gor min muesli.

    Jag blandar ett kilo havregryn med honung, olivolja, vegetable oil, ca en kopp kaffe, lite kakao, apelsin juice om du har hemma. Det sak inte bli for blott men lite fuktigt. Sen sa lagger jag det pa platar och ovanpa lagger jag lite mandlar och hasselnotter som jag hackat grovt. In i ugnen pa lagsta varmen tills det har stelnat, nagra timmar for mig. Sen nar du haller i det i en skal sa ska du fa bryta sonder det i lite mindre bitar. Sen sa blandar jag det med lite allt mojligt, mera havregryn, flakes, puffed rice, solrosfron, pumpkin seeds, gujji berries, cocos, russin, fibres, lsa, etc. vad du kan hitta och vad du gillar. Hoppas det funkar. mamma har ocksa fragat om receptet sa hon kansek ocksa har provat, man far liksom testa sig fram.
    kram

    SvaraRadera